Mi a Zen Design?

“Olykor a legnevetségesebb és legmerészebb vágyak idézték elő a rendkívüli sikereket.” Marquis de Vauvenargues

A Zen Design egy friss, újszellemiségű, kreatív megoldás cégeknek. Magába foglal olyan eszközöket, amelyek a legújabb trendeket követik, legyen szó márkaépítésről, brandingről, online - offline marketingről. Egy cég életében nélkülözhetetlen a tökéletes prezentálás, különösképpen a szüntelenül megújuló online világban.

Aktuálisnak és naprakésznek lenni nagy előnyt biztosít a piaci versenyben. Így a technikailag és tartalmilag megfelelő megjelenést célközönségének építjük fel. Egy tökéletes egyenletet alkotunk annak érdekében, hogy szolgáltatásai és termékei a célzott fogyasztókhoz, felhasználókhoz jusson el.

q

Hogyan dolgozunk?

Természetesen minden munka más tervezést igényel, viszont a folyamatot kitűnően ábrázolhatjuk.

Konzultáció

A munka folyamata előtt egy ingyenes beszélgetésre, konzultációra kerül sor. Megbeszéljük a célokat és terveket, illetve minden olyan tényezőről szó esik, amely segíti munkánkat a tökéletes eredmény eléréséért.

Vázlatkészítés

A tervek alapján skiccet dobunk össze a készülő grafikákról. A pontos munkavégzésért többszöri megbeszélésen, jóváhagyáson megy keresztül egy - egy darab.

Árajánlat, szerződés

A közös megbeszélés után elkészítjük egyéni árajánlatunkat, szerződésünket Önnek. Nálunk az árajánlat modulokat tartalmaz, amelyek opcionálisan választhatóak. Így könnyedén kiválaszthatja, hogy milyen tartalmú csomagot szeretne megrendelni tőlünk.

Elkészítés

Az összeállt ötlet ebben a fázisban elkészül. Startol a grafika - dübörög a marketing és online felületre kerül VAGY nyomdába visszük és átadjuk önnek amikor elkészül, függően terveitől.

Ötletelés

A kreatív tartalmat a megrendelő ötletei alapján készítjük el. Olyan reklámanyagokat készítünk, amelyek minden tekintetben megfelelnek az elképzeléseknek és a modern reklámozás feltételeinek.

Finomhangolás, zárás

A finomhangolás online marketing keretein belül történik, hiszen számunkra a munka ekkor még nem zárul le. Kampányait figyelemmel kísérjük és sosem hagyjuk magukra. A hatékonyság és a lehető legjobb eredmények elérése érdekében tökéletesítjük reklámjait.

  • barber
  • bicycle
  • crab
  • tasty
  • university
  • velit
  • barber cloned
  • bicycle cloned
  • crab cloned